Prvi rođendan #girlsonlyputovanja obilježavamo 15.05., datum kada smo Helena (Chili tours) i ja na Instagramu objavile ovaj naš projekt! Nemajući pojma koliko daleko ćemo s njim dogurati, koliko ćemo putovanja realizirati, hoćete li vi, žene naše drage, uopće biti zainteresirane za takvu vrstu putovanja… 15.05.2021. najavile smo prvu destinaciju – Dubai! Uzbuđenje samo takvo! A tek neopisiva sreća kada ste se počele prijavljivati, ispitivati, zanimati se! Inspiracija za dalje rasla je iz sekunde u sekundu!

#girlsonlyputovanja Chili tours

I evo nas, 365 dana kasnije…nekoliko putovanja, nekoliko desetaka zadovoljnih žena, prekrasnih suradnji i ooogromne podrške kasnije… Zbog vas slavimo! Prvi, veliki! Želimo reći HVALA svima vama koji ste uz nas. Hvala vam na podršci i pohvalama, sugestijama i vjetru u leđa. Svim putnicama koje su nam poklonile povjerenje i koje su postale dio ove prekrasne priče – hvala. Hvala svim našim sponzorima koji nas podržavaju, a iza kojih stoje divne, uspješne žene. I naravno hvala našim najbližima jer bez njihove podrške ovo ne bi bilo moguće.

#girlsonlyputovanja Chili tours i comeflywithme_blog
#girlsonlyputovanja Chili tours
#girlsonlyputovanja Chili tours i comeflywithme_blog

I dok nazdravljamo i vama i nama, najveća želja nam je i dalje vas voditi na posebna i nezaboravna #girlsonlyputovanja a svake godine 15.5. u to ime otpuhati jednu svjećicu više! Čekaju nas neke stare, ali i puno novih destinacija koje jedva čekamo posjetiti s vama.

#girlsonlyputovanja Chili tours i comeflywithme_blog
Svi naši dosadašnji sponzori i njihovi pokloni našim putnicama – Travelificent moments, Indestructible shop Croatia, Mala od lavande, La piel, Stilus knjiga, Mytravelmap.eu i Miss futrolica.
#girlsonlyputovanja Chili tours i comeflywithme_blog
Every brownie needs a blondie 🙂
prvi rođendan #girlsonlyputovanja

Logo #girlsonlyputovanja

I upravo zato jer je 15.05. tako važan datum za nas i našu ideju… projekt… s ponosom smo vam predstavile i logo/ilustraciju #girlsonlyputovanja. Sjećate se prvih srca napravljenih u Dubaiju u zalazak sunca? Upravo je ta fotka obilježila svako naše iduće putovanje i postala dio našeg identiteta. Zato smo ju odlučile pretočiti u naš logo/ilustraciju. Ona predstavlja svaku od vas drage naše putnice, a i sve vas buduće. Hvala Ireni, @queenofcompass što je našu zamisao pretvorila u stvarnost!

logo #girlsonlyputovanja

Proslava prvog ročkasa #girlsonlyputovanja

Nekoliko tjedana kasnije prvi rođendan #girlsonlyputovanja smo i proslavile. S kime? Pa s našim dragim putnicama, naravno. U predivnom okruženju zagrebačkog Gin gardena, uz prava girly pića. Uz puno smijeha i predivnih karaktera. Uz tortu koja je stigla čak iz Lipovljana i poklone koji su stigli čak i iz Makarske! Bilo je tu i nezaobilazno fotkanje i puno puno planova za buduća putovanja.

Obećale smo vam Egipat, Mexico, Bali, Tajland, Keniju, Portugal, Jordan, New York…ma nema gdje nas neće biti!!!

#girlsonlyputovanja Chili tours
prvi rođendan #girlsonlyputovanja

I za kraj ću samo podijeliti odgovor jedne od naših putnica na moje pitanje što vam je bilo najbolje od svega na vašem putovanju? – “OVO! Ova energija, pozitiva, zezancija, nova prijateljstva!” Upravo to i jesu #girlsonlyputovanja i upravo zato čekaju i tebe da se prijaviš i postaneš dio naše predivne zajednice zaljubljenica u ovaj svijet koji nas okružuje.

prvi rođendan #girlsonlyputovanja

Tea

You could also be interested in:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *