Početak priče o ideji #girlsonlyputovanja mogli ste pročitati u prethodno objavljenom postu na blogu, a danas vam donosim #girlsonlyputovanja novosti i još više informacija!

I mediji pričaju o nama

I mediji pričaju o nama! Digitalni i tiskani! Prije samo 6 mjeseci nisam ni slutila u što bi se ova zamisao mogla pretvoriti, a danas svakodnevno s uzbuđenjem kujemo nove planove.

Prvi koji su prepoznali našu priču su BTW Magazin. Članak možete pročitati ovdje.

Zatim smo na nekoliko pitanja odgovorile i za Like!Putovanja, magazin Jutarnjeg lista koji izlazi jednom mjesečno uz nedjeljni Jutarnji.

Like!putovanja #girlsonlyputovanja

U zadnjem članku koji je o nama napisao Story.hr ekskluzivno smo otkrile novu destinaciju koje pripremamo za #girlsonlyputovanja na proljeće. Članak možete pročitati ovdje.

Svima njima se ovim putem zahvaljujem u Helenino i svoje ime! (morat ćemo brzo napraviti neke nove zajedničke fotke ako se ovako nastavi o nama pisati hehe)

#girlsonlyputovanja novosti!

Novosti o kojima sam vam htjela ispričati su upravo nove destinacije i datumi koje smo pripremile i pripremamo za vas… ali i kategorija #girlsonlyputovanja na web stranici Chili toursa na kojoj ćete moći vidjeti sve novosti i programe kako ih budemo objavljivale!

Dobro poznata destinacija Dubai ima svoj drugi termin, za drugu grupu žena koje žele istražiti zanimljivosti ovog grada. Prijave su otvorene, a datum putovanja je 20.01.-25.01.2022. Program će se djelomično razlikovati od programa naše prve grupe. Zbog velike ponude Dubaija i bezbroj zanimljivih mjesta odlučile smo svaki program malo promijeniti. Dodana vrijednost su i besplatne ulaznice za Dubai EXPO 2020. A u siječnju se u Dubaiju održava i shopping festival. 😉

#girlsonlyputovanja

Nova destinacija i datum putovanja

Nova wow destinacija na koju ćemo vas voditi iduće proljeće su Maldivi! Razbijamo predrasude da je ovo romantična destinacija koju možete posjetiti samo s boljom polovicom. Zašto ne i s frendicama? Datum putovanja je 02.04.-09.04.2022. Snorklanje i otkrivanje podvodnog svijeta. Tematske večeri u resortu. Kokteli, pješčane plaže i tirkizno more. Plivanje s morskim psima. Posjet pustom otoku i naaajbolje fotke koje Instagram može podnijeti!

#girlsonlyputovanja
(preuzeto s Pixabaya)

Prijaviti se možete, kao i dobiti sve detalje i program puta na mail adresu info@chilitours.hr s naznakom koje destinacije vas zanimaju. Ili nam ostavite svoje mail adrese na našim profilima društvenih mreža. 🙂

Heleni na @chili_tours, a meni na @comeflywithme_blog.

Svako daleko putovanje popratit će i poklon paketići sponzora. Sponzori poklon paketa za našu prvu grupu putnica su My Travelificent Moments, Indestructible Shop i Mala od Lavande. Tko će biti sponzori za nadolazeća putovanja tek moramo otkriti kad za to dođe vrijeme. 😉

Što kažete na sva naša #girlsonlyputovanja novosti!?

Tea

You could also be interested in:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *